O Ses Türkiye Final İzle - O Ses Türkiye Final Bölümünü Full İzle - O Ses Türkiye Son Bölüm İzle

O Ses Türkiye Final Bölümünü İzlemek için linke tıklayın - 1
O Ses Türkiye Final Bölümünü İzlemek için linke tıklayın - 2

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin dün gece finali yapıldı. Yarışmacılar final bölümünde ayrı ayrı performanslarını sergilerken Hasan Doğru ile Abdullah Cilviz oylamada son ikiye kalan isim oldu. Ayrıca final gecesi farklı bir başarıya daha imza atıldı.

Yapılan halk oylaması sonucunda oyların yüzde 62'sini alan Hasan Doğru 'O Ses Türkiye'nin kazanan ismi oldu. Abdullah Cilviz ise yüzde 38 oy oranı ile ikinci oldu. Hasan Doğru ile Abdullah Cilviz Athena Gökhan olarak tanınan Gökhan Özoğuz'un  ekibinde yer alıyordu.

Bu arada O Ses Türkiye'nin final gecesinde bir ilk yaşandı. Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye yarışmasında kendi takımından 4 yarışmayıcı finale taşıyan jüri üyesi olarak farklı bir başarıya imza attı. Özoğuz, kendi takımından Hasan Doğru, Mert Demir, Abdullah Civliz ve Ersin Yılmaz'ı finale taşıyarak O Ses Türkiye tarihine geçti.

-Hasan Doğru Final Performansı-1 / İZLE

-Hasan Doğru Final Performansı-2 / İZLE

-O Ses Türkiye'de Kazananın Açıklandığı An / İZLE

Etiketler: , , , , , , , ,

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !