Başak Boran Oksal Kimdir ? Rüzgarlı Sokak Canan

Başak Boran Oksal, Başak Boran Oksal hayatı, Başak Boran Oksal kimdir, Başak Boran Oksal hangi dizilerde rol aldı, hangi dizilerde oynadı, Başak Boran Oksal biyografisi, Başak Boran Oksal resimleri, Başak Boran Oksal fotoğrafları, Başak Boran Oksal nereli, Başak Boran Oksal burcu, Başak Boran Oksal kaç yaşında, Rüzgarlı sokak canan kim, rüzgarlı sokak dizisinin cananı,


Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan "Rüzgarlı Sokak" dizisinin genç yıldızı Başak Boran Oksal 'ın hayatını sizler için araştırdık. Başak Boran Oksal, "Rüzgarlı Sokak" dizisinde Canan karakteriyle karşımıza çıkacak. Başak Boran Oksal hakkında merak ettikleriniz yazımızın devamında...


Başak Boran Oksal Kimdir? 

Başak Boran Oksal; 28 Eylül 1977 - Giresun doğumludur.

36 yaşındaki güzel oyuncu ilk eğitim yıllarını Giresun'da tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana sanat Dalında tamamladı. Müziğe ayrı bir ilgi duyan oyuncu ortaokul ve lise yıllarında gitar, flüt ve şan-solfej dersleri aldı.

Konservatuar da okuduğu yıllarda Cihan Yöntem ve Gülüm Pekcan’dan dans dersleri aldı. Daha sonra tiyatro eğitimini tamamlamak için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın açtığı sınava girdi ve bu sınavı başarıyla vererek buranın kadrolu tiyatro oyuncusu oldu. 2008 yılında yılında son bahar isimli dizide rol aldı ve bu dizinin ardından tv'de bir çok dizide rol aldı.

Başak Boran Oksal Rol Aldığı Diziler -
2008 - Son Bahar (Nursel Türker) -
2009 - Ömre Bedel () -
2011- Sırat (Canan Erkman) -
2013- Rüzgarlı Sokak (Canan)

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !