Çağan Irmak Tamam mıyız Filmi Fragmanı - Oyuncuları - Full İzle

tamam Mıyız, Tamam Mıyız filmi, Tamam Mıyız fragmanı, Tamam Mıyız oyuncu kadrosu, Tamam Mıyız çağan ırmak, Çağan Irmak yeni filmi, 29 kasım Tamam Mıyız gala, Tamam Mıyız filmi gala görüntüleri, Tamam Mıyız filmi yorumları, Tamam Mıyız filmi hakkında yapılan yorumlar, Tamam Mıyız izleyici yorumları, Tamam Mıyız başrol oyuncuları, tamam mıyız film müziği, Sıla tamam mıyız soundtrack, tamam mıyız filminin konusu, 


Çağan Irmak'ın yeni filmi "Tamam mıyız?" 29 Kasım 2013 Cuma günü vizyona giriyor. Tamam mıyız filmi vizyona girmeden önce Çağan Irmak, filmin galası için ünlü isimleri bir araya topladı. Çağan Irmak, Tamam mıyız filminin galasını yaptı.

Tamam mıyız filminin başrollerinde Deniz Celiloğlu, Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Gürkan Uygun ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Tamam mıyız filminin müzikleri ise Sıla'ya ait. Sıla, "Tamam mıyız" adlı soundtrack ile filmin müziklerine can vermiş.

 Tamam mıyız ? Filmin Konusu:
Bir umut hikayesi “Tamam mıyız?” yaşadıkları talihsizlikler sebebiyle dibe sürüklenen iki insanın yollarının kesişmesiyle başlayan dostluklarını ve hayata tutunma çabalarını etkileyici bir dille beyazperdeye taşıyor. Hayatındaki seçimleri Temmuz’u babası ile karşı karşıya getirir, maddi hiçbir destek beklemeksizin kendi hayatını yaşamak isteyen ve evinden ayrılan Temmuz, ruhunu meslek olarak seçtiği heykeltraşlıkla arındırır. Hayatını devam ettirmek için çocuk romanları için çizerlik yapan Temmuz’un hayatı, sevgilisinden aldığı bir e-mail ile allak bullak olur. Sevgilisi tarafından terk edildiğini öğrenen Temmuz aynı zamanda da işini kaybetmiştir .Hayatı ile yüzleşen Temmuz, dibe vurmuş, yaşama küsmüştür. İhsan ise, bedensel dezavantajı sebebiyle, hayatını annesine bağlı yaşamak zorunda genç bir adamdır. Gerçekleştiremeyeceği hayallerinin yanı sıra annesinin sırtında bir yük olmaktan da mutsuz olan İhsan’ın kurtuluşu ile ilgili tek bir fikri vardır. Ta ki Temmuz’la karşılaşana dek..Temmuz ve İhsan hayatlarının çöküşünde, dibe vurdukları bir anda karşılaşır ve bu karşılaşma Temmuz’u hayatı, sanatı, umudu yeniden tanıyacağı, İhsan’ı ise hayata yeniden tutunacağı bir dostluğa, başlangıca sürükler. Farklı iki yaşamın birleşmesine sebep olan bu tesadüfî buluşma Temmuz’u İstanbul’un hiç bilmediği bir köşesine ve hiç tanımadığı bir ailenin içine sokacaktır.


Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !