Babek Zencani Kimdir?

Babek Zencani, Babek Zencani kimdir, Babek Zencani ne iş yapar, Babek Zencani nereli, Rıza Sarraf'ın ortağı Babek Zencani, Babek Zencani Türkiye'deki şirketleri, Babek Zencani Türkiye'de yaptığı işler,

Başlatılan Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonuyla adını sıkça duyduğumuz Rıza Sarraf'ın İran'da ortağı olduğu, hatta operasyonun 1 numaralı ismi diye belirtilen Babek Zencani kimdir? Türkiye'de ne işler yapıyor? İran'ın en zengin işadamı kabul edilen Babek Zencani'yi sizin için araştırdık.

Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunun uzantıları netleşmeye başladı. Operasyonun kilit isimlerinden Rıza Sarraf'ın İranlı bir işadamı ile bağlantısı olduğu söyleniyor. Rıza Sarraf'ın İran'daki ortağının adı, Rıza Sarraf'ın Reisim dediği kişi, Babek Zencani.

13,5 Milyar dolarlık servetiyle İran'ın en zengini kabul edilen Zencani, 1980'li yıllarda koyun postu satarak iş hayatına atılmış. İran'a uygulanan Ambargo nedeniyle İran ekonomisi zor duruma düşünce Zencani devreye girmiş ve devlete borç vermeye başlamış. Devlet kurumları da ambargoyu delmek için Babek Zencani aracılığıyla pertol ihracatı yapmış ve Babek Zencani kısa sürede servetine servet katmış.

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !