Kelime Oyunu Neden Yayından Kaldırıldı?

Show Tv, Kelime Oyunu, kelime oyunu neden kaldırıldı, show tv kelime oyunu yarışması neden kaldırıldı, kelime oyunu neden yayından kalktı, kelime oyunu yayından kaldırıldı, kelime oyununun kaldırılmasına sebep olan soru,
Bloomberg HT ekranlarında yayın hayatına başlayan daha sonra Show Tv'ye geçen ve izleyenlerin büyük beğenisi toplayan yarışma programı "Kelime Oyunu" yayından kaldırıldı.

Kelime Oyunu'nun yayından kaldırılmasına sebep olan soruyu izlemek için linke tıklayın...




Ali İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu ve taraflı tarafsız herkesin gönlünde yer eden yarışma programı "Kelime Oyunu" Show Tv yönetiminin aldığı kararla yayından kaldırıldı.

Gezi olaylarında polisin orantısız şiddeti, yaşanan olaylar ve müdahaleleri ele alan, bu olaylarla ilgili eleştirel kelimeleri yayınlayan Kelime Oyunu programı, rüşvet yolsuzluk operasyonuna da kayıtsız kalmadı ve bunla ilgili bir soru yayınladı. 

İşte rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna gönderme yapan ve "Kelime Oyunu" programının yayından kalkmasına sebep olan o soru:

Soru: Halk ağzında rüşvet alan kişi
Cevap: Yiyici

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !