25 Mart 2014 Çalıkuşu izle - 25.04.2014 Çalıkuşu online izle - 25 Mart Çalıkuşu Tekrar izle


25 mart Çalıkuşu , Çalıkuşu yeni bölüm izle 25 mart, 25.04.2014 Çalıkuşu , 25 mart Çalıkuşu izle, Çalıkuşu 25 mart izle,25 mart Çalıkuşu youtube izle, Çalıkuşu 25 mart bölümü seyret, 25 mart Çalıkuşu tekrar izle, Çalıkuşu 25 mart 2014 full izle, 25 mart 2014 Çalıkuşu tekrar izle seyret, Çalıkuşu 25 mart tek parça izle, Çalıkuşu 4. Bölüm izle, Çalıkuşu youtube izle, Çalıkuşu 4.bölüm tekrar izle,25.04.2014 Çalıkuşu Full İzle
25.03.2014 Çalıkuşu online izlemek için linke tıklayın

 Çalıkuşu Tekrar İzlemek için linke tıklayınız

Eski Bölümleri İzlemek İçin Linke Tıklayın

Linkler youtube.com’dan alınmaktadır, link çalışmıyorsa henüz video yüklenmemiş olabilir.


Çalıkuşu'nda Feride hiç kimseye haber vermeden konağı terk ediyor... Seyfettin Bey bu gidişten Besime Hanım'ı sorumlu tutuyor... 
Kanal D’nin başrollerini Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Çalıkuşu”nun bu bölümünde; Feride, yanına Müjgan'ı da alarak, hiç kimseye haber vermeden konağı terk ediyor.

Kamran, Yusuf'un Feride'ye olan ilgisini öğrenince çıldırır. Yusuf inkar etse de inandıramaz. Köşeye sıkışmıştır. Neriman, türlü kötü oyunlarla konakta yaşamaya devam eder. Evin tadı tuzu kaçar. Herkes onun varlığından oldukça rahatsızdır.

Susmak, Feride'nin mutluluğu için gerçekleri gizlemek, Besime Hanım'ı çok üzer. Olanları içine sindiremez.

Bir gün Feride, yanına Müjgan'ı da alarak, hiç kimseye haber vermeden konağı terk eder. Seyfettin Bey, bu gidişten Besime Hanım'ı sorumlu tutar. Öfke içinde onu boşar. Gururu bir kez daha kırılan Besime Hanım, acı içinde Azelya'ya sığınır. Ailenin yeni yeni sırlarını öğrenen Azelya'ya gün doğar.


Etiketler: , , , ,

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !