2014’te Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Kim Çıktı ? Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014 Finali İzle

Türkiyenin en sevilen yarışmaları arasında yer alan Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2014 yılı birincileri ilizyon gösterileri ile milyonları ekranlara kilitleyen ve bu alanda dünya sıralamasında olduklarını ispat eden Kıvanç ve Burak ikilisi oldu.

2014’te Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Kim Çıktı?İşte O İsimYetenek Sizsiniz TÜrkiye Final Bölümünü İzlemek için tıklayınız...

Kıvanç ve Burak'ın Final Gösterisi için tıklayınız...

Bu yıl beşinci sezonu gerçekleştirilen sevilen yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’de final heyecanı yaşandı.Yarışmanın birincisi ilizyon gösterileriyle beğeni toplayan Burak ve Kıvanç olurken 250 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Hülya Avşar,Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye, izleyenleri final bölümüyle ekran başına kilitledi. 

Birbirinden etkileyici performansların yer aldığı gecede dünya standartlarında gösteriler sergilendi. Ön elemeyi 306 yarışmacının geçtiği, ikinci turda her 14 yarışmacıdan 4 tanesinin seyirci oyuyla üst tura geçebildiği Yetenek Sizisiniz Türkiye’de yarı finalde ise yine her 14 yarışmacıdan bu kez 3 tanesi yarı finale çıkabildi.Yarışmanın finalinde en çok SMS oyu ile Beyoğlu birinci noter vekili Feryal Alkan’ın onayladığı sonuçlara göre ilk ikiye girip oylama hakkı kazanan birinci finalist Emre Erdin olurken ikinci finalist ise ilizyonist Burak ve Kıvanç oldu.İki finalistin açıklanmasının ardından 20 dakikalık SMS oylaması sonucunda birinciliği Burak ve Kıvanç kazanırken 250 bin liralık büyük ödülünde sahibi oldu şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

(Videolar youtube.com'dan alınmaktadır,linkler çalışmıyorsa video yüklenmemiş yada silinmiş olabilir) 
Burak ve Kıvanç finali izle youtube, burak ve kıvanç final gösterisi,yetenek finalleri izle, yetenek sizsiniz türkiye 2014 kim kazandı,burak ve kıvanç sihir gösterileri youtube, 2014 yetenek yarışması finali,burak ve kıvanç kimdir,sihirbaz kıvanç evli mi, sihirbaz burak evli mi, yetenek sizsiniz burak ve kıvanç hayat hikayesi, sihirbaz burak kimdir, sihirbaz kıvanç kimdir, youtube burak ve kıvanç show izle

Etiketler: , , , ,

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !