04 Mart Star Tv Melek İzle - 04.03.2014 Star TV Melek İzle - Star TV Melek Baykal 4 MArt 2014 Full İzle

04 Mart Star TV Melek izlemek için linke tıklayınız

Star TV Melek 04.03.2014 izlemek için linke tıklayınız

Star TV Melek geçmiş  programlar için linke tıklayınız 
(Videolar youtube.com'dan alınmaktadır,linkler çalışmıyorsa video yüklenmemiş yada silinmiş olabilir) 


Gastronomi , sağlık, doğal yaşam, maneviyat, moda, sohbet, eğlence, sağlıklı yemekler ve uzman konuklar, kısacası hayata dair her şey her gün Melek’le ekranlarınıza gelecek.

Yemek kültürü yazarı, ekranların sevilen ve deneyimli ismi Sahrap Soysal yeme - içme kültürümüze ait deneyimleri, birbirinden farklı ve lezzetli yemek tarifleri ile her gün ekranlarda olacak.

Melek bu sezon çok önemli  bir ismi  daha sizlerle buluşturacak. İlahiyat Profesörü  Prof. Dr. Mustafa Karataş maneviyat konularında sohbet etmek için her Cuma melek stüdyosunda olacak.

Uzman diyetisyen Selahattin Dönmez, astrolog Şenay Yangel, güzellik ve cilt uzmanı Şems Arslan, beslenme danışmanı Dr. Yasemin Bradley, Prof. Dr. Üstün  Dökmen, diyetisyen Taylan Kümeli, açıklamaları ile gündem oluşturan Prof. Dr. Canan Karatay, iç hastalıkları uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ve alanında uzman bir çok isim gündem yaratacak konu ve açıklamalarıyla yeni sezonda Melek'te....

Usta tiyatrocu Melek Baykal'ın sunumuyla Melek hafta içi her gün canlı yayınla  10:00 - 12:00 saatleri arasında Star TV’de olacak.
 

Etiketler: , , , , ,

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !