Galatasaray-Balıkesirspor Ziraat Türkiye Kupası 18 Aralık 2013 Canlı İzle

Ziraat Türkite Kupası 5. Tur Karşılaşması Galatasaray Balıkesirspor arasında oynanıyor, maçı canlı  izlemek için linki tıklayınız




Ziraat Türkiye Kupası heyecanı...
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Galatasaray ve Balıkesirspor karşılaşıyor. Maç, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanıyor.

Sarı-kırmızılılar, Juventus maçında yağan kardan dolayı zarar gören zeminin bakımı için TFF'den ek süre istemiş ve hafta içinde oynanacak olan Balıkesirspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını talep etmişti.

Buna göre Galatasaray, Çarşamba günü Türkiye Kupası beşinci turunda Balıkesirspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.



Etiketler:Ziraat Türkite Kupası, galatasaray balıkesirspor maçı saat kaçta, balıkesir galatasaray maçı hangi kanalda, galatasaray  balıkesirspor  maçı online izle,galatasaray  balıkesirspor ziraat kupası maçı,galatasaray  balıkesirspor maçı izle,galatasaray  balıkesirspor maç hangi kanalda,galatasaray  balıkesirspor  online izle,galatasaray  balıkesirspor kaç kaç bitti,galatasaray  balıkesirspor  maçı biletleri,galatasaray  balıkesirspor nerde oynanıyor,galatasaray  balıkesirspor  ne zaman,galatasaray  balıkesirspor saat kaçta,galatasaray  balıkesirspor nasıl izlenir, galatasaray  balıkesirspor kupa maçı izle,galatasaray  balıkesirspor online seyret

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !