29.11.2013 Kanal D Bana Herşey Yakışır

Haftanın konsepti "Akrabanın Nikah Kokteyli" Bana Her şey Yakışır diyen birbirinden iddialı 5 kadınla yepyeni bir macera başlıyor.
Süre yalnızca 3 saat. 115. hafta için belirlenen bütçe 800 TL
Hedef ise konsepte göre haftanın en şık kadını olmak.

İzlemek için linke tıklayınız
Her hafta farklı bir konsep’tin konu edildiği yarışmamızda bu haftanın konsepti; "Akrabanın Nikah Kokteyli"Yarışmacılarımız elbiseden, ayakkabıya, takıdan, çantaya, makyajdan saç tasarımına kadar 3 saat içerisinde kendilerince en güzel kombinleri oluşturup konsep’te göre en şık kadın olabilmek ve büyük ödül 10 bin lirayı kazanabilmek için yarışacak.
 Hayatın ve modanın tüm renklerinin buluştuğu, Türkiye’de modanın kalbinin attığı Bana Her Şey Yakışır’da her hafta birbirinden iddialı beş yarışmacı kendilerine verilen bütçeyle haftanın en şık kadını olmak için alışverişe çıkacaklar, seçimler yapacaklar ve birbirlerine puanlar verecekler. Haftanın en şık kadını olabilmek adına 115. haftada bizimle yarışacak olan yarışmacılarımızın isimleri şöyle;
 BERRİN KARDAŞLAR
 DİLEK ÇİL
DENİZ UZUN
 DİLEK YALÇIN
 MEHTAP ALAN

 Haftanın ilk günü yarışacak olan yarışmacımızın ardından hangi yarışmacımızın yarışacağı gün sonunda açıklanacak ve sürpriz isim bir sonraki günün yarışmacısı olacak. Hangi gün yarışacağını bilmeden heyecanla sıranın kendisine gelmesini bekleyen bu 5 kadın arasından en başarılı konsepti gerçekleştiren acaba kim olacak? Bana Her Şey Yakışır’ın moda yorumcusu Cengiz Abazoğlu bu konuda neler söyleyecek, hanımlara hangi tüyoları verecek?

 HEPSİ HAFTA İÇİ HERGÜN 12.50’DE BANA HER ŞEY YAKIŞIR’DA! 

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !