Survivor Duygu Bal Kimdir ? Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 İzle

Duygu Bal, Duygu Bal kimdir, survivor duygu, Duygu Bal survivor 2014, survivor ünlüler gönüllüler 2014 duygu bal, Duygu Bal nereli, Duygu Bal ne iş yapıyor, Duygu Bal kaç yaşında, Duygu Bal resimleri, duygu bal sevgilisi var mı, Duygu Bal mesleği, 


Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı ekranların sevilen yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüller yeni sezonda da bomba gibi geliyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 için çalışmalara başlayan Acun, takımlarda yer alacak isimleri belirlemeye başladı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yer alacak ilk isim ünlüler takımından Duygu Bal oldu. Voleybolcu olan Duygu Bal, Ünlüler takımının ilk oyuncusu oldu. Peki kimdir Duygu Bal? Duygu Bal hakkında bilgileri sizler için derledik.


Duygu Bal Kimdir?
Survivor 2014 Duygu Bal Kimdir?

Adı: Duygu Bal
Doğum Tarihi: 25 Mart 1987
Boyu: 190
Kilo: 75
Meslek: Voleybolcu
Takım: Fenerbahçe

Duygu Bal (d. 25 Mart 1987, Ankara), Türk voleybolcu. Voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir. Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden çok kez giymiştir. 2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olmuştur. Yorumcular tarafından ülkemizin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterilmektedir. Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenmiştir. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 3.lük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.[biyografi kaynak: wikipedia.org]

Duygu Bal Fotoğrafları:


Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !