Meryem Uzerli'nin Yeni Dizisi "Kösem Sultan" Fragman İZle


Muhteşem Yüzyıl dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan ve Almanya'ya geri dönen Meryem Uzerli ses getirecek bir dizi projesiyle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, çekimlerine yazın başlanacak olan Kösem Sultan dizisinde de  Kösem Sultan'ı canlandıracak.


Ayrıldığı sevgilisi Can Ateş'ten hamile olan ve Şubat ayında doğum yapması beklenen Meryem Uzerli, yeni projesi Kösem Sultan ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oldukça ses getirmesi beklenen projede Meryem Uzerli Kösem Sultan rolünde karşımıza çıkacak. Meryem Uzerli'nin Şubat ayında doğum  yapmasından sonra çekimlere başlanması bekleniyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinin de 11 Haziran 2014 tarihinde final yapacak olması dizinin önümüzdeki sezon, yani Eylül 2014'te izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Meryem Uzerli, Meryem Uzerli yeni dizisi, kösem sultan, Meryem Uzerli hangi dizide oynayacak, Meryem Uzerli doğum yaptı mı, Meryem Uzerli hamile fotoğrafları, Meryem Uzerli bebeğinin resimleri, Meryem Uzerli kösem sultan rolünde, Kösem Sultan dizisi ne zaman başlıyor, Kösem Sultan ne zaman yayınlanacak, Kösem Sultan kimdir, Kösem Sultan'ın hayatı, Kösem Sultan nasıl ölmüştür, Kösem Sultan hangi padişahın eşi, Kösem Sultan hangi padişahın annesidir, 

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !