Hare Sürel Kimdir ? Medcezir Yaman'ın Eski Sevgilisi Leyla Hakkında Bilgiler

 Hare Sürel resimleri, Hare Sürel kaç yaşında, Medcezir, Yamanın eski sevgilisi leyla, Leyla rolünde oynayan kişi, Medcezir Leyla kim, Yamanın eski sevigilisi leyla, Hare Sürel, Hare Sürel kimdir, Hare Sürel hayatı, Hare Sürel biyografisi,


Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir 13. bölümüyle 13 Aralık 2013 Cuma akşamı ekranlarda olacak. Diziye her hafta yeni yüzler katılıyor. Bu hafta ise diziye katılacak olan kişi Yaman'ın eski sevgilisi Leyla. Peki Yaman'ın eski sevgilisi Leyla rolünde yer alan oyuncu kim?


Medcezir dizisinin bu haftaki bölümünde diziye Yaman'ın eski sevgilisi rolüyle Hale Sürel katılıyor. Yaman ve Mira'nın doludizgin aşk yaşamaya başlamasıyla birlikte gazetelerde fotoğrafları yer almaya başlar. Gazete Yaman ve Mira'nın fotoğrafını gören Yaman'ın eski sevgilisi Leyla, bu işe çomak sokmak niyetindedir. Bakalım başarabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Yaman'ın eski sevgilisi rolünde diziye katılan Leyla karakterini Hare Sürel canlandırıyor. Peki Hare Sürel kimdir? Kaç yaşında, mesleği ne, gibi soruları sizler için araştırdık.

Hare Sürel kimdir?

Hare Sürel, 1983 İstanbul doğumludur. 1.75 cm boyunda 53 kg olan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. "Elveda Rumeli", "Kabadayı", "Canımın İçi", "Sıcağı Sıcağına", "Ayrılsak da Beraberiz" gibi dizilerde rol alan Hare Sürel, Medcezir dizisinde Yaman'ın eski sevgilisi Leyla karakterini canlandıracak.

Hare Sürel Resimleri:





Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !