G.Saray'ın muhtemel rakipleri belli oldu- Galatasaray Şampiyonlar Liginde Kimlerle Oynayacak Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi Galatasarayın rakipleri belli oldu mu, Şampiyonlar Ligi kuraları, Galatasaray Şampiyonlar Liginde kimle karşılaşacak,Şampiyonlar Ligi GS rakipleri kim,Şampiyonlar Ligi GS maçı ne zaman, GS Şampiyonlar Ligi maçını ne zaman oynayacak, Galatasaray Şampiyonlar Liginde kimlerle oynayacak


Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamaları 4 grupta oynanan 8 maçla tamamlandı. Temsilcimizi son 16'da bekleyen rakipler; Chelsea, Barcelona, Borrusia Dortmund, PSG, Bayern Münih, Atletico Madrid, Manchester United oldu.



Devler Ligi'nde 'başarılamaz' denilen grupta Juventus'u eleyerek adını son 16'ya yazdıran Galatasaray'ı 2. turda da zorlu rakipler bekliyor.

Bugün E,F,G ve H grubunda oynanan maçlar sonrası gruplarını 1. sırada tamamlayan Chelsea, Borrusia Dortmund ve Barcelona temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında yer aldı.

Dün oynanan karşılaşmalar sonrasında gruplarından lider olarak çıkan PSG, Bayern Münih, ve Manchester United da sarı-kırmızılılar'ı bekleyen diğer rakipler.


G.SARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ
A Grubu birincisi: Manchester United
C Grubu birincisi: PSG
D Grubu birincisi: Bayern Münih
G Grubu birincisi: Atletico Madrid
E Grubu birincisi: Chelsea
F Grubu birincisi: Dortmund
H Grubu birincisi: Barcelona

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !