Galatasaray Juventus Maçı iptal oldu mu? GS JUVE Maçı Ertelendi mi?

Galatasaray Juventus Canlı Maç Anlatımı. Galatasaray Juventus Maç Özeti ve Golleri. Galatasaray Juventus Maçın Geniş Özeti. Galatasaray Juventus Maçı Kaç Kaç. Galatasaray Juventus maçı tatil mi oldu? Galatasaray Juventus Maçı devam edecek mi ediyor mu?, GS JUVE Maçı iptal mi sonucu kaç kaç?

Galatasaray 0-0 Juventus (Maç Ertelendi)

SON DAKİKA: Maç Ertelendi!!!

Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik maçın 24. dakikasında başlayan yoğun kar yağışı, sadece 10 dakika içinde zemini futbol oynanmaz hale getirdi.

Maçın Portekizli hakemi Pedro Proença, 34. dakikada oyuncularla bir görüşme yaptı. Sonra da futbolcuları soyunma odasına gönderdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile Juventus arasındaki maçın 33. dakikasında kar yağışı etkili olunca maçın hakemi oyunu durdu. Futbolcular soyunma odasına giderken Türk Telekom Arena Stadı'nın zemini temizlenmeye başladı. Çizgiler belli olana kadar karşılaşmaya 20 dakika ara verildiği bildirildi.


Bu aranın ardından sahayı tekrar kontrole gelen hakem maçı ertelediğini duyurdu. Maçın ne zaman oynanacağına UEFA bugün karar verecek...


Maç bugün saat 15:00'da tekrarlanacak.

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !