25 Aralık Muhteşem Yüzyıl İzle - Muhteşem Yüzyıl 117. Bölüm İzle - 25.12.2013 Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm İzle

muhteşem yüzyıl son bölüm izle, muhteşem yüzyıl 25 aralık izle, muhteşem yüzyıl son bölüm youtube, muhteşem yüzyıl 117.bölüm full izle, muhteşem yüzyıl 25 aralık full izle, dizi, muhteşem yüzyıl son bölüm tekrar, muhteşem yüzyıl full izle, muhteşem yüzyıl son böllüm tekrar,muhteşem yüzyıl son bölüm online izle

Muhteşem Yüzyıl 25 Aralık 2013 bölümünü izlemek için linke tıklayın
25.12.2013 Muhteşem Yüzyıl 117. Bölümü izlemek için linke tıklayınız

Rüstem Paşa devri sona mı eriyor?
Mustafa’dan bir darbe daha alan Süleyman tahtını Selim’e emanet eder. Selim, taht naibi olmanın heyecanını yaşarken, Eftalya’nın kocası Dimitri, Selim’e şantaj yapar. Selim, itibarını korumak için önüne çıkan engeli yok etmeye kararlıdır.

Mustafa ise kendisine ihanet edeni bulmaya çalışır. Öğrendiği gerçekle yıkılan Mustafa’nın kimseye güveni kalmaz. Her şeyden habersiz olan Bayezıt’ın Huricihan’la mutluluğu uzun sürmeyecektir.

Boşanmaya kararlı olan Mihrimah, Hürrem’e bir teklifte bulunur. Bu teklifi öğrenen Rüstem, azlini isteyerek herkesi şoke der.

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !