17 Aralık Cesur Hemşire İzle - Cesur Hemşire 3. Bölüm Full İzle 17.12.2013

cesur hemşire hangi kanalda, cesur hemşire saat kaçta, cesur hemşire 17 aralık izle,  cesur hemşire 17 aralık tekrar izle, cesur hemşire 17 aralık bölümü,cesur hemşire tüm bölümler izle,cesur hemşire yayın saati, cesur hemşire online full izle

17 Aralık Cesur Hemşire İzlemek için linke tıklayınız.

Cesur Hemşire 3. Bölüm İzlemek için linke tıklayınız.

Cesur'un başı belada!

Cesur Hemşire, mafya babasının güzellik yarışmasına katılacak olan köpeğini ameliyat etmek zorunda kalır ama köpek daha ameliyat başlamadan ölür. Mafya babasına köpeğin öldüğünü söyleyemeyen Cesur, ölen köpeğin yerine bir köpek bulmak zorundadır.

Bu arada Ceyda ve Kenan arasındaki soğuk savaşta Ceyda, Kenan’ı zor durumda bırakmak için annesinin köpekleri çok sevdiğini söyler. Bunun üzerine Kenan, Hülya’ya bir köpek alır ve köpek de mafya babasının ölen köpeğine çok benzemektedir. Cesur’un bir an evvel, mafyanın hışmına uğramadan bu köpeği kaçırması gerekmektedir. Cesur’un köpeği kaçırması ve beladan kurtulması hiç de kolay olmayacaktır.

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !