12 Aralık Muhteşem Yüzyıl İzle

Muhteşem Yüzyıl 12 Aralık Bölümünü izle
Muhteşem Yüzyıl Geçmiş Bölümleri izle


Şehzade Mustafa isyan bayrağını çekiyor!
Şehzade Mustafa payitahta yürüyor. Bunu öğrenen Süleyman, Mustafa’nın durdurulmasını emrediyor! Mustafa’ya kurulan tuzağı haber alan Atmaca’ya hain bir pusu kuruluyor. Sürgüne giden Hürrem, Huricihan’ın Kütahya’da olduğunu öğreniyor. Hürrem ve Bayezıt arasında ipler geriliyor. Selim ise Manisa’da bir kadınla tanışıyor. Sarayda gergin bekleyiş sürerken Mustafa saraya geliyor! Süleyman ile Mustafa karşı karşıya geliyor. Mustafa’nın teklifi Süleyman’ı dehşete düşürürken, baba oğulun hesaplaşması sürpriz bir şekilde sonuçlanıyor!


Mustafa’nın askeriyle birlikte payitahta geldiğini öğrenen Süleyman beyninden vurulmuşa döner. Bu durumun tek bir açıklaması vardır. İsyan.. Süleyman yeniçeri ağasına kesin bir emir verir. Ne pahasına olursa olsun Mustafa İstanbul’a girmeyecektir.
Mustafa’ya kurulan tuzağı haber alan Atmaca, şehzadeyi durdurmak için yola çıkar. Ancak Rüstem tarafından pusuya düşürülür. Cihangir ise tüm bunların arkasında Rüstem’in olduğuna emindir.
Hürrem’in habersiz gelişiyle köşeye sıkışan Bayezıt, Huricihan’ı saraydan kaçırır. Gerçeği öğrenen Hürrem, Huricihan’ın karşısına çıkar. Bu durum Hürrem ile Bayezıt arasında yeni bir gerilime neden olur.
Mustafa’nın payitahta geldiğini öğrenen Selim’in kabusları geri gelir. Nurbanu ise Selim’in yeniden içmesini engellemeye çalışır. Umulmadık bir anda karşısına çıkan kadın Selim’in ilgisini cezbedecektir.
Acem şehzadesi Elkas Edirne’de Rüstem tarafından karşılanır. Rüstem, Elkas Mirza’ya bir anlaşma teklif eder.
Mustafa tüm engellere rağmen saraya ulaşır. Süleyman ile karşı karşıya gelen Mustafa babasına şok bir teklifte bulunur. Baba oğulun yüzleşmesi kimileri için yeni bir umut olurken, kimileri için sonun başlangıcıdır.
Yayın Günü:  12 Aralık Çarşamba
Yayın Saati:  20.00

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !