GTA San Andreas Mobile Geliyor

PC ve konsollarda bir döneme damgasını vuran Grand Theft Auto: San Andreas'ın, iOSAndroid ve Windows Phone platformlarına geleceği yapımcı Rockstar Games tarafından duyuruldu. Daha önce GTA 3Vice City ve Max Payne gibi sansasyon yaratan oyunlarını mobil uyarlayanRockstar, şimdi de GTA: San Andreas ile mobil oyuncuların gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.
GTA: San Andreas, önümüzdeki Aralık ayında App StoreWindows Mağaza ve Google Play Store'da yayınlanacak. iOS 7'nin getirdiği en büyük yeniliklerden biri olan MFi Game Controller API'sini destekleyecek olan oyun sayesinde, kullanıcılar GTA: San Andreas'ı oyun kolu ile oynayabilecek.
iOS 7 için şimdilik sadece Logitech'in ürettiği PowerShell ve MOGA'nın ürettiği ACE Power oyun kolu bulunduğunu ve her iki oyun kolunun 99 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulduğunu belirtelim.
Android tarafında ise oyun kolu desteği hali hazırda bulunduğu için GTA: San Andreas'ı bu platformda oynamak isteyen kullanıcılar herhangi bir oyun kolunu dönüştürücü ile cihazlarına bağlayıp kolayca oynayabilecek. Oyunun fiyatı ile ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor. 

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !