Fenerbahçe Nadezhda Orenburg Maçı Hangi Kanalda Canlı İzle

Fenerbahçe Nadezhda Orenburg Maçı Hangi Kanalda Canlı İzle Fenerbahçe Nadezhda Orenburg Maçı Hangi Kanalda Canlı İzlemek İçin Linke Tıklayın Kadınlar Euroleague’de mücadale eden Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, B Grubu’ndaki 3. maçında Rus ekibi Nadezhda Orenburg’u konuk ediyor.


 27 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve FB TV’den naklen ekranlara gelecek… Geçtiğimiz sezon Euroleague’de final oynayan Potanın Kraliçeleri, bu sezon da Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlk haftayı bay geçen Takımımız, ikinci hafta mücadelesinde ise evinde konuk ettiği Macaristan ekibi Uniqa Euroleasing Sopron’u 71-64 mağlup etti. 2. maçında deplasmanda Polonya’nın Wisla Can Pack ekibi ile karşılaşan Fenerbahçemiz, bu maçtan da 73-69 galip döndü ve 2’de 2 yaptı. 1 maç eksiği bulunan Fenerbahçemiz 4 puanla grubunda ikinci sırada yer alırken, grupta henüz galibiyeti bulunmayan Nadezhda Orenburg ise son sırada bulunuyor. Hazırlıkların tamamlandığı Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımızda hedef, taraftar desteğini de yanına alarak; bu maçtan da galip ayrılıp; iyi gidişatı sürdürmek…

Etiketler:

~ TVGundemi.blogspot.com ~ :
TVGündemi sitemizde en güncel dizilerin tekrarlarını, canlı maç anlatımlarını, tv dizilerinin özetleri, tv yarışmalarının tekrarlarını, maç özetlerini, filmlerin HD çekimlerini, Full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz !